4/25/2007

I si parlem de l'alcalde...


Avui parlarem de l'Hereu. Tots pensareu que faré una historia sobre la seva carrera política i sobre la maravellosa gestió a l'ajuntament, però no serà així. Avui parlarem de l'Hereu de les sensacions. Molts de vosaltres pensareu que de les sensacions no es viu ni es solucionen els problemes. Però no es del tot cert. I ara passo a explicar-ho detalladament.

Mireu, jo milito al PSC desde fa 4 anys mes o menys. Es poc temps. Però també es cert que no tinc més de 22 anys. Que 4 anys a la meva vida suposa l'equivalent a llicenciar-me. Però aquest no es el tema. Cert es que he conegut molta gent dins del partit. Cert es també que no sóc un amic d'Hereu, es a dir, no em trobo dins del cercle personal seu. Però el que si es també molt cert es que el Jordi transmet unes sensacions que no transmeten altres liders. El Jordi es un home molt cuidadós amb la gent. Es molt tendre. Simpàtic. Graciòs. Però té quelcom innovador a la política. Que es una persona atenta. Atenta amb les persones. Atenta amb els problemes. I té una predisposició innata a redescobrir la política. A donar-li un cop de mà a la política. Vol que la gent no estigui lluny de la política, peró no per una qüestió purament d'interès personal, sinó per un interés purament general. Sap que la política pot solventar els problemes de la gent. Sap que no es fàcil. Sap que ho pot fer. I ho fa bé. No es un home de grans mitins. No és un home de grans masses. Es un home que en un cara a cara et guanya. I aixó, no tothom ho pot aconseguir. Es un home que no dubtarà un segon en escoltar-te. I no ho fa per trobar-se en campanya. Es un home que ho ha demostrat sempre. Es un home que sap que la millor manera de convencer a la gent per apropar-se a la política es donant exemple de com es fan les coses bé. I no es queda en simples paraules. Ho demostra i ho demostrarà sempre. Que en Jordi es l'home de la gent, es l'alcalde de la gent

Per tot això, i per que a més es d'esquerres, es un creient de l'esquerra, crec que més que mai hem de recolzar-lo en la seves propostes i sobretot la seva candidatura, perquè les persones així son les que aconsegueixen que la ciutat millori dia a dia.




2 comentarios:

Julio dijo...

És l'Alcalde de la gent. Visca Jordi Hereu.

Anónimo dijo...

una de las virtudes de poder hablar con Jordi es precisamente eso, la confianza que trasmite, su interés por la Barcelona social, por los espacios públicos. El alcalde de Barcelona es el alcalde de los ciudadanos de Barcelona.